Deze Site is enkel voor zakelijke klanten van Dampgroothandel.be

Welkom bij DampGroothandel.be

Dampgroothandel.be is uw groothandel voor de distributie van een groot aantal bekende merken van e-sigaretten, accessoires en e-vloeistoffen.

 

Het assortiment op onze website is onmiddelijk beschikbaar. Wij houden steeds grote voorraden aan om dagelijks te kunnen toeleveren. Dit geeft als B2B-klant de mogelijkheid geeft om zelf een kleinere voorraad aan te houden maar toch ons volledig gamma aan te bieden.

 

Dampgroothandel.be doet enkel leveringen aan winkels met een BTW-nummer, niet aan particulieren. U dient zich eerst te registreren en als uw aanvraag verwerkt is, kan u onze productcatalogus bekijken en bestellingen plaatsen. Voor meer informatie, neem contact met ons op, wij staan ​​klaar om u te helpen!

Aanmelden vereist

Aangemelde klanten kunnen onze prijzen zien en bestellingen plaatsen.
» Aanmelden

Nieuwe klanten, meldt u vandaag nog:
» Aanvraag voor een account

en een van onze medewerkers zal uw aanvraag kortelings behandelen.

Hoe werkt een E-sigaret

Hoe werkt de elektronische sigaret

Elektrische sigaretten

De damp die je inhaleert is in beleving vergelijkbaar aan sigarettenrook, maar is wel beduidend minder schadelijk voor uw gezondheid.

In sigarettenrook zitten namelijk ruim 4.000 schadelijke elementen die niet voorkomen in de damp die een elektrische sigaret produceert.

Verder is de damp vrij van actieve carcinogene (kankerverwekkende) elementen, waardoor het een veel minder ongezonde tabaksvervanger is.

Hoe werkt een elektrische sigaret?

Een elektrische sigaret betaat uit:
(1) batterij
(2) mondstuk
(3) vloeistof tankje
(4) verdamper (atomizer)

Door op het knopje van de batterij (5) te drukken, wordt het gloeidraadje van dse verdamper (atomizer) verhit. De vloeistof (met of zonder nicotine) verdampt en deze damp wordt vervolgens geinhaleerd.

Deze damp is hetgeen je inhaleert. Het ziet eruit als rook, maar het is eigenlijk gewoon reukloze waterdamp die snel en onschuldig in het niets verdwijnt.

De onderdelen van een e-sigaret