Deze Site is enkel voor zakelijke klanten van Dampgroothandel.be

Welkom bij DampGroothandel.be

Dampgroothandel.be is uw groothandel voor de distributie van een groot aantal bekende merken van e-sigaretten, accessoires en e-vloeistoffen.

 

Het assortiment op onze website is onmiddelijk beschikbaar. Bij uw online bestelling voor 18u00, wordt deze de volgende werkdag geleverd. Wij houden steeds grote voorraden aan om dagelijks te kunnen toeleveren. Dit geeft als B2B-klant de mogelijkheid geeft om zelf een kleinere voorraad aan te houden maar toch ons volledig gamma aan te bieden.

 

Dampgroothandel.be doet enkel leveringen aan winkels met een BTW-nummer, niet aan particulieren. U dient zich eerst te registreren en als uw aanvraag verwerkt is, kan u onze productcatalogus bekijken en bestellingen plaatsen. Voor meer informatie, neem contact met ons op, wij staan ​​klaar om u te helpen!

Aanmelden vereist

Aangemelde klanten kunnen onze prijzen zien en bestellingen plaatsen.
» Aanmelden

Nieuwe klanten, meldt u vandaag nog:
» Aanvraag voor een account

en een van onze medewerkers zal uw aanvraag kortelings behandelen.

Garantie

Garantiebepalingen

 • Voordat u uw (defecte) artikelen retour stuurt, dient u contact met ons op te nemen. Dit kan enkel via mail.
 • Bij het terugsturen van (defecte) artikelen dient u rekening te houden met de bijkomstige verzendkosten, die voor eigen rekening zijn.
 • Wij wijzen u er op dat (defecte) artikelen eerst door ons moeten worden onderzocht, voordat wij u een nieuw artikel zullen opsturen. Indien dit door ons terug opsturen niet mogelijk is, zullen wij het aankoopbedrag vergoeden.
  Alleen op batterijen en opladers kan (op vertoon van aankoopbon of factuur) garantie worden gegeven. Mocht u de batterij opsturen, stuur dan ook uw oplader mee zodat wij kunnen uitsluiten dat het probleem niet door deze wordt veroorzaakt.
 • Bij joyetech producten moet een copy van de warranty card meegestuurd worden. De warranty code staat onder de kras laag.
 • Op batterijen (mits onbeschadigd) wordt 3 maanden garantie gegeven. Gevallen en/of beschadigde batterijen worden uitgesloten van garantie.
 • Opladers hebben een garantietermijn van 24 maanden. Gebruik van een andere dan de bijgeleverde oplader kan gevaarlijk zijn en is van invloed op de capaciteit van de accu. In dit geval vervalt de garantie op de batterij.
 • Op gebruikersartikelen (mondstukken, clearomizers, atomizers, coilheads, cartridges, etc.) kan helaas geen garantie worden verleend. Wij hanteren hier DOA (Dead On Arrival -produkten).
 • Alle artikelen die in aanraking komen met E-liquid zijn uitgesloten van garantie.
 • Wij geven alleen garantie op e-sigaretten (en accessoires) die worden gebruikt met de door ons aanbevolen E-liquids: Millers, Liquideo, T-Juice, EliquidFrance, .... Garantie geven wij op artikelen, gekocht op de volgende websites: www.dampwinkel.be of in één van onze winkels.
 • Mocht u een artikel hebben gekocht bij een ander verkooppunt, dan dient u terug te gaan naar het verkooppunt waar u het artikel heeft gekocht.
 • Flesjes e-liquid mogen alleen geretourneerd worden, binnen 48 uur na aankoop, als de plastic seal niet is verbroken.