Deze Site is enkel voor zakelijke klanten van Dampgroothandel.be
 • | - Tabaksmaken

  Zin in een e-Liquid tabak van hoge kwaliteit voor uw elektronische sigaret, zonder het terugvinden van de nadelen van de gewone sigaret? AlterSmoke biedt een brede selectie Tabak smaken aan vervaardigd in Frankrijk: u vindt er e-liquid van bruin tabak, zoet, Amerikaans, Engels. Er zijn meer bepaald een dertigtal tabak smaken te ontdekken! Vind alle nuances van de verschillende tabakken geproduceerd in de wereld, in uw elektronische sigaret. Iedere smaak heeft zijn bijzonderheid, elke smaak gaat u waarschijnlijk doen herinneren aan je oude sensaties: sterk of niet, droog of niet, zoet, blond... Vele nuances van smaken van e-Liquid Tabak zijn mogelijk voor een ongeëvenaard plezier in de mond. De vrijgelaten stoom zal veel minder schadelijk zijn, en in de straat of bij uw vrienden beter aanvaard worden. Te noteren dat de premium tabak E-Liquids door Altersmoke in Frankrijk ontworpen worden om u een onovertroffen productkwaliteit en traceerbaarheid te garanderen die de Europese normen respecteren.

 • | - Muntsmaken

  Hou je van e-vloeistoffen met frisse sensaties voor uw elektronische sigaret ? De munt smaken komen aan uw wensen voldoen. Geniet in de mond, een smaak die tegelijkertijd Oosters en betoverend is voor uw sigaretten pausen met de klassieke munt : u zult het gevoel hebben van van een traditionele Marokkaanse thee te genieten ! Vele varianten zijn beschikbaar bij AlterSmoke: Verse Munt en ijzige munt voor een wervelwind van frisheid in je mond, maar ook voor de heerlijke en gefruite aroma’s  (citroen, aardbei, sinaasappel, appel...). Deze e-vloeistof munt zullen frisheid, gulzigheid en plezier brengen. Niettemin dat de stoom komend van uw elektronisch sigaret een aangenaam parfum zal hebben : er zal niet meer naar u geklaagd worden voor onaangename geuren, noch dat het nocief, in de straat, in gezelschap, bij u thuis, of met vrienden, enz. Goed om te weten dat de e-vloeistof verdeeld door AlterSmoke in Frankrijk vervaardigd wordt. Deze om de goeie traceerbaarheid en kwaliteit te hebben tegenover de Europese normen

 • | - Degustatiesmaken

  Ontdek een wereld van heerlijke e-Liquids te degusteren met uw elektronische sigaret: de Degustatie smaken voorgesteld door AlterSmoke voor uw e-sigaret gaan uw zintuigen over de hele wereld laten reizen. Vele parfums verkennen zoals koffie en groene thee voor het vieruurtje, naast andere meer exotische smaken zoals vanille, kiwi of banaan. Wijzig uw e-vloeistof in functie van uw humeur en neem een poosje frisheid met cola, cola citroen, watermeloen of meloen smaken. De meer traditionele vapoteurs zullen meer klassieke parfums waarderen zoals groene appel, peer of aardbei. Te noteren dat deze e-vloeistoffen in Frankrijk zijn vervaardigd ten einde u een onberispelijke kwaliteit van parfum te leveren tijdens uw ontspanningsmomenten, tijdens het werken of bij u thuis. Profiteer van minder schadelijke dampen dankzij de e-Liquids Degustatie smaken van AlterSmoke, deze premium handelaar van elektronische sigaretten.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 15 items
 • Vind de smaak van het blond tabak door de smaak van tabak M terug. Aangenaam in de mond, zijn aroma zal u doen denken aan een bekend sigarettenmerk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar een klassieke en authentieke tabaksmaak.

 • Laat je verleiden door de smaak tabak USA en haar volledige en klassieke aroma's van blonde tabak. Origineel en heerlijk, zal deze aroma de AlterSmokers die op zoek zijn naar authenticiteit overtuigen.

 • Proef de traditionele smaak tabak K en zijn markante blondtabak smaak, die u doet denken aan een bekende sigaretten merk. Ideaal voor de AlterSmokers op zoek naar betrouwbare waarden!

 • Duik in de authenticiteit met smaak tabak 4. Zijn Blond tabak smaak is aangenaam in de mond, en ideaal om met lichtheid en zachtheid te beginnen aan elektronische sigaret.

 • Ontdek de zachtheid van de tabak California. Zijn zoete en genereuze aroma's, zullen door haar licht en subtiele smaak de AlterSmokers kunnen verleiden.

 • Deze oosterse en betoverende smaak weet hoe uw AlterSmoking pauzes te begeleiden! Bedwelmend en heerlijk, zoals een Marokkaanse muntthee, u zult er niet meer zonder kunnen na het te hebben geproefd

 • Droomt u van Arctische en boreale gevoel nog krachtiger dan de munt of de verse munt? Ontdek de heerlijke rilling van de ijzige munt en laat u verrast worden door deze explosie van zintuigprikkelende smaken!

 • Een frisse adem die uw zintuigen meeneemt! Als een zomer drankje die u doet herinneren aan een mojito, de verse munt ontwaakt uw smaakpapillen met zijn bijna pittige smaak en zal alle liefhebbers van menthol sigaretten verrukken.

 • Ontdek de nieuwe creatie die juist uit het laboratorium van AlterSmoke komt en laat u meedragen door de golf van frisheid van deze e-liquid Fresh Kiss.

 • Heel geapprecieerd, deze zoete smaak zal u doen herinneren aan uw lieveling desserten: ijs, sorbet, aardbeien met slagroom. Authentiek, sappig, zoet, eens geproefd kunt u er niet meer zonder.

 • Het mengsel van zoete en pittige bosvruchten zal u tevredenstellen! Zacht en harmonisch, deze lichte smaak zal u betoveren met zijn delicatesse.

 • Test de bosbessen smaak en laat je wegdragen door zijn zowel zoete en genereuze smaak. Ideaal voor AlterSmokers op zoak naar originaliteit en nieuwigheid!

Toont 1 - 12 van de 15 items